TİPS OM jE BAARD TE LATEN GROEIEN!

Gepubliceerd op 25 mei 2023 om 20:34

Misschien wel de grootste ontwikkeling van het afgelopen decennia bij de man is de volle baard. Nooit liepen er in ons kikkerlandje zoveel mannen met een volle baard rond als vandaag. Onze verre voorouders hadden een baard nodig ter bescherming tegen wilde dieren of extreme temperaturen. Toch lopen we vandaag de dag niet echt het risico ieder moment op de straathoek aangevallen te kunnen worden door een wild everzwijn. En bij een beetje kou trekken we gewoon een dikkere jas aan. 

Zonder gekheid is een baard natuurlijk puur mode. Helemaal teruggebracht door de zogenaamde hipsters. Iedere man wil tegenwoordig een baard. Het aantal aangevraagde baardtransplantaties is de laatste jaren sterk toegenomen. Ja het kan, een baardtransplantatie. Niet alleen in Turkije, maar ondertussen ook in Nederland.

De baard staat symbool voor mannelijkheid en dat wil iedere man laten zien. Maar wat is ervoor nodig om een mooie volle baard te krijgen? We helpen je graag op weg met tips voor een goede, gezonde en volle baard klik hier.